ADIYAMAN / KAHTA - Bostanlı Köyü Ortaokulu

Bostanlı Köyü Ortaokulu

Bostanlı Köyü
Vizyon
BOSTANLI ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim ilkelerine uygun olarak;gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını;işve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamaktır.
Misyon
BOSTANLI ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ: Çağdaş yeniliklere açık,üretim çeşitlerini artıran, üreten ve ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
08.30----14.40
SOBALI
ÖĞRETMEN SERVİSİYLE
orhan arık 05436263603
Yerleşim Yeri
Kahta ilçe merkezine 51 km mesafede bulunan Bostanlı Köyü toplam 130 haneli 900 nüfusludur. Yerleşim yeri Atatürk barajı kenarında olan köy, Atatürk barajı göl sahasına 50 m mesafede yerleşmiştir. Köyün doğusunda Atatürk Barajı, batısında Akçeveren Köyü, kuzeybatısında Korgüdan Köyü, güneyinde Atatürk Barajı yer almaktadır.
Okulumuz Kahta ilçesine 51 km, Adıyaman il merkezine 84 km uzaklıktadır.